Hos os får du konsulentbistand med effektive forslag til besparelser og forbedringer.

Ventilationsanlæg

Dansk Energiteknik har et stort udvalg fra de mest benyttede fabrikater på det Danske marked. Dette giver os mulighed for altid at finde den helt rigtige løsning til vores kunder, da vi frit kan vælge netop det produkt der opfylder dine behov og ønsker.

De fleste anlæg monteres på loftet hvor det er af vejen og ikke tager plads op i selve boligen, anlægget monteres så det er nemt at komme til når der skal skiftes luftfiltre, typisk i nærheden af loftlemmen, men vi har også modeller der kan indbygges i et skab, eller hænges op på væggen i bryggerset nede i selve boligen.

Gør det selv løsninger

Dansk Energiteknik har mange års erfaring med at udarbejde projekter inden for ventilation, til kunder der ønsker selv at montere deres anlæg. Bestil et gratis konsulentbesøg og hør nærmere.

Eksempler på nogle af de mest brugte anlæg:

Nilan Comfort 300 LR

Til montage på loft, velegnet til huse op til ca. 200m2. Anlægget har indbygget By-Pass, denne funktion sørger for ikke at tilføre varmen fra den udsugede luft til den nye luft som blæses ind, denne funktion er rar om sommeren når det er meget varmt indenfor. Anlægget har indbygget fugtstyring der øger luftskiftet ved forhøjet luftfugtighed, denne funktion starter automatisk når der tages bad eller der vaskes gulve. Et uge-ur kan nedsætte luftskiftet en del af døgnet evt. om natten. Derudover er der flere smarte automatiske funktioner indbygget. Nilan har mange modeller både til loft, eller væghængte modeller til bryggers eller kælder.

Dantherm HCH-5aa

Til montage på loft, velegnet til huse op til ca. 200m2. Anlægget har indbygget BY-Pass, denne funktion sørger for ikke at tilføre varmen fra den udsugede luft til den nye luft som blæses ind, denne funktion er rar om sommeren når det er meget varmt indenfor. Anlægget har indbygget Fugtstyring der øger luftskiftet ved forhøjet luftfugtighed, denne funktion starter automatisk når der tages bad eller vaskes gulve. Anlægget leveres med et trådløst styrepanel. Dantherm har flere størrelser og modeller også til vægmontage i bryggers eller kælder.

Duka Top Plus 230

Dette anlæg er perfekt til et mindre hus eller en kælder op til ca. 110m2. Anlægget har en meget høj virkningsgrad op til 98% og leveres med et tre-trins styrepanel. Anlægget har indbygget elektronisk BY-Pass funktion. Duka har som de andre fabrikanter også et stort pogram i både loftmonterede og vægmonterede anlæg der kan benyttes i boliger op til ca. 350 m2